Veřejné otevření naučné stezky Vinořský park - Satalická Bažantnice

Datum konání: 7.11.2008

Dovolujeme si pozvat všechny přátele přírody na veřejné otevření nové pražské naučné stezky, která spojuje městské části Praha - Vinoř a Praha - Satalice.

Stezka vede přírodní rezervací Vinořský park a přírodní památkou Bažantnice v Satalicích. Má 9 zastavení a kromě klasického informačně - poučného panelu, je každé stanoviště bohatší o „environmentální atrakci“, která výletníkům a zejména dětem přiblíží přírodu, pobaví, zkrátka je něco navíc… přijďte posoudit sami! Těšíme se na Vás!

Sraz: v pátek 7. listopadu 2008 v 9:30 v Praze - Vinoři na zastávce autobusu MHD Vinořský hřbitov, linky 259, 375 z Letňan - Metro C

Zahájení: proběhne u zastavení číslo 1 na hrázi rybníka Malá Obůrka (cca 300 metrů po žluté turistické značce od zastávky MHD Vinořský hřbitov)

Program: veřejné otevření naučné stezky a komentovaná vycházka stezkou pro zájemce, v délce 3,5 km.

www.natura-praha.org

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená