Silvestrovský běhu do schodů v Bílovicích nad Svitavou

Již tradiční Silvestrovský běhu do schodů v Bílovicích nad Svitavou se letos koná 31. 12. 2009 v 10.00 pod schodu u nádraží.

Závod pořádají přátelé sportu a dobré nálady za podpory obce Bílovice nad Svitavou.

První ročník tohoto závodu se běžel již v roce 1983. Po několika ročnících se však závod pro nedostatek nadšení pořadatelů a z dalších důvodů přestal pořádat. Znovu obnovení závodu přišlo v roce 1995, to již za účasti Obecního úřadu v Bílovicích nad Svitavou.

Závodu se každoročně zúčastňují borci nejen z Bílovic, ale také ze širokého okolí. Také věkové rozmezí dosahuje několika generací. Asi největší věkový rozdíl byl v roce 1998, kdy nejmladšímu účastníkovi bylo 2,5 roku a nejstarší borec již dosáhl 75 let. Tímto nejstarším účastníkem je pravidelně pan Taranza z Bílovic nad Svitavou.

Více na webu Silvestrovského běhu

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená