Šťastný nový rok 2010

Vážení návštěvníci, dovolte nám popřát Vám všem, kteří navštěvujete naše internetové portály, mnoho zdraví, úspěchů a hlavně volných chvil, které budete moci věnovat cestování a poznávání nejen naší krásné země, ale i zahraničí. Ať už cestujeme a poznáváme nová místa pěšky, na kole, lyžích, letecky, lodí nebo jinak, většinou v nás zůstávají příjemné pocity, na které rádi vzpomínáme. Přejeme Vám, abyste podobných zážitků v příštím roce měli co nejvíce.

Výletník se bude nadále snažit být Vašim průvodcem a inspirovat Vás k poznávání míst u nás doma, vytvářet prostor pro sdílení informací o jednotlivých místech mezi samotnými návštěvníky a připravujeme i rozšíření jeho obsahu.

Na dalších našich portálech najdete prostor i pro poznávání zahraničních míst, ať už na Vaší pobytové dovolené, nebo na dobrodružné výpravě s batohem na zádech.

Celá redakce internetových portálů Paseo Group Vám přeje šťastný a veselý nový rok 2010.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená