Uložte si fotky z výletů na Ziju.cz

Fotogalerie z výletů, si nyní můžete zdarma ukládat na na náš partnerský portál Ziju.cz a to bez omezení jejich množství. Zde máte možnost nejen libovolného vytváření fotogalerií, ale také zážitků ke kterým pak fotogalerie přiřadíte.

Výhodou je zejména to, že můžete zakázat zobrazování fotografií lidem, kterým jste neodeslali pozvánku, na server tak můžete ukládat i čistě soukromé fotografie, bez obavy, že by je viděl jakýkoli uživatel internetu. Je také možné komunikovat s ostatními uživateli, pozvěte své přátele na Ziju.cz a sdílejte své zážitky a fotografie společně. Ze Ziju.cz je možné fotografie také stahovat a to i v komprimované (zabalené) podobě. Je to ideální nástroj jak si předávat fotogalerie ze zážitků, dovolených, výletů a podobně. Vlastník fotografie nahraje na server a ostatním pošle pozvánku kde se nacházejí. Odpadá tak posílání fotografií emailem, zmenšování atd. Vytvořte si vlastní fotogalerii nebo zážitek na Ziju.cz.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená