Hroší den a Den vyhynulých zvířat v Zoo Praha

Víkendový program 31.10. 1.11. je bohatý

Sobota 31. října
Slávek, samec hrocha, slaví 25. narozeniny. V 15 hodin můžete popřát oslavenci v pavilonu velkých savců. Mezi gratulanty bude i písničkář Jiří Bílý, který Slávkovi a jeho rodině zazpívá písničky o zoo.

Hroší den proběhne v africko - podzimním stylu: Můžete si vytvořit látkovou koláž hrocha, rozšířit svůj šatník o vlastnoručně obarvený textilní kousek, nechat si ozdobit tělo africkými symboly nebo se ve 13 a 15 hodin zapojit do afrického bubenického workshopu v přednáškovém sále.
Podzimní náladu sobotního programu doplní speciální komentované krmení, při kterém se budete moct přesvědčit, jak si naše zvířata poradí s rozmanitými tvary dýní - v 11.00 štětkouni, ve 13.00 tygři, 14.00 sloni, 14.30 orangutani a 15.00 gorily. Pokud byste při sledování zvířat dostali chuť na dýně i vy, můžete si pochutnat na dýňovém menu v restauraci.

Neděle 1. listopadu
Program je věnován připomínce vyhynulých zvířat. V malém testíku si můžete ověřit své znalosti na dané téma nebo se něco nového dozvědět. Ve 14.00 se u výběhu koní Převalského seznámíte s příběhem tohoto zvířete, které vyhynutí uniklo jen o vlásek.
Pouze tento den budete mít možnost prohlédnout si v zoo jedno z dávno vyhynulých zvířat – tygra šavlozubého.

www.zoopraha.cz/

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená