Zapojte se do hodnocení kempů

Vážení návštěvníci kempů, chatových osad a rekreačních středisek, do konce srpna 2009 se máte možnost na našem partnerském portálu www.dokempu.cz zúčastnit ankety "Hodnocení kempů 2009". V anketě můžete hodnotit vámi navštívené kempy, tedy vyjádřit spokojenost s konkrétním zařízením a nebo naopak informovat jeho provozovatele o svých připomínkách. Máte tak jedinečnou příležitost kempy pochválit anebo jim dát naopak najevo co mají zlepšit.

Zapojte se do hodnocení kempů a získejte šanci na jednu z 30 cen v celkové hodnotě 50.000,- Kč.

Hodnocení probíhá na internetových stránkách Dokempu.cz a souběžně také přímo ve stovce kempů, které se do projektu aktivně přihlásily a stojí o zpětnou vazbu od svých zákazníků.

Jak můžete kemp hodnotit?

Vše je velmi jednoduché. V prezentaci konkrétního kempu na stránkách Dokempu.cz najdete pod kontaktními údaji "Anketu – Hodnocení kempů 2009". Kliknutím na tlačítko "Ohodnotit" se vám otevře formulář, kde oznámkujete daný kemp v sedmi kritériích, případně můžete přidat svůj komentář. Vše vám zabere méně než jednu minutu času.

Provozovatelé budou jak s průběžnými tak i s celkovými výsledky seznámeni.

Vyplněním hodnotícího formuláře budete navíc automaticky zařazeni do slosování o atraktivní ceny v hodnotě 50.000 Kč, které věnovala firma Lowepro.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená