Pomoc severní Moravě pokračuje !

Pracovníci společnosti Člověk v tísni i dnes pokračují v rozdělování potřeb na odstraňování škod po záplavách na Novojičínsku, po místních obcích zatím rozvezli 110 vysoušečů. Společnost současně posiluje svůj koordinační tým na severní Moravě, aby se mohla více zapojit do pomoci i v postižených oblastech na odlehlejším Jesenicku. Na veřejnou sbírku Povodně 2009, kterou Člověk v tísni na pomoc obětem záplav vyhlásil, přispěla veřejnost už téměř 11 miliony korun. Nejvíce lidé zatím využívají své mobilní telefony, ze kterých prostřednictvím dárcovských sms poslali 80% z celkové částky.

Na sbírku Povodně 2009 je možné přispět buď převodem přímo na konto 7202 7202 /0300 u ČSOB či odesláním textové zprávy ve tvaru DMS POVODNE09 na číslo 8 7777. Cena DMS je 30,- Kč, na pomoc zaplaveným oblastem bude připsáno 27 Kč. Více informací na www.darcovskasms.cz.

Foto: www.clovekvtisni.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená