XIV. Třebíčské slavnosti piva

Datum konání: 29.5.2009 - 30.5.2009

Největší lidová slavnost zlatavého moku na Moravě! Čtrnáctý ročník tradičních Třebíčských slavností piva je tady! Ve dnech 29. a 30. května se třebíčské Karlovo náměstí promění v jednu velkou restauraci...

Dva dny zábavy, 20 pivovarů na jednom místě, stylové občerstvení, bohatý doprovodný program a nezapomenutelná atmosféra největšího pivního města na Moravě – to je náš tip na poslední květnový víkend!

Třebíčské slavnosti piva jsou jedinečným svátkem s přehlídkou zlatavého moku v podání českých i zahraničních pivovarů. Unikátem je hojná účast malých pivovarů z různých koutů naší země, které zde opravdovým labužníkům představí svoje pivní speciality. V letošním roce se zúčastní přes 20 pivovarů, které představí téměř 60 druhů piv.
Dominantami vzniklého pivního města budou letos tři scény s bohatým hudebním programem – Hlavní tribuna, Regionální stage a Country stage, mezi kterými budou umístěné centrální velkostany a haly jednotlivých pivovarů s ulicí pro promenádu. V krytých prostorách s výčepy bude připraveno sezení pro několik tisíc návštěvníků.

Vstupné činí letos 109,- v předprodeji a 149,- na místě. Předprodej vstupenek probíhá v průběhu května na tradičních místech a skončí ve čtvrtek 28.5.09 ve 12:00 hod. Prvních 1000 prodaných vstupenek si návštěvníci budou moci na branách (při vstupu do areálu) vyměnit za kupón na jedno PIVO ZDARMA. Tyto vstupenky budou označeny speciálním razítkem. Vstupenka platí na jeden den.

V pátečním programu se návštěvníci mohou těšit na vystoupení skupin Reflexy, ABBA stars, Turbo, Walda Gang a Kabát revival. V sobotu nebude chybět Iveta Bartošová, Marek Ztracený s kapelou, Peter Nagy + Indigo, R&B Embolly nebo KISS revival. Na své si přijdou i milovníci místní rockové muziky. Na Regionální stage se během obou dnů vystřídají jak legendy třebíčské hudební scény, jako např. PULS, Ronáta, Matador nebo Bagr, tak nové formace – Le Garden a Rockefeller voice. Na Country stage „u Cyrila“ se o zábavu postará skupina Handlíři. Atmosféru podtrhne sobotní komponovaný ohňostroj nad náměstím.

Akce se koná za každého počasí!

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená