Probouzení Kutné Hory

Datum konání: 4.4.2009

Program začne v 17 hodin u chrámu sv. Barbory koncertem sólisty Státní opery v Praze Oldřicha Kříže, který vystoupí společně se svým synem Janem. Následovat bude netradiční prohlídka města s kostýmovanými průvodci. Součástí celého programu bude sedm originálních scének, při kterých se návštěvníci setkají postupně se slavným Mikulášem Dačickým, s nejznámější „harapannou“ v Kutné Hoře Johanou Záleskou a ostatními autentickými postavami. Diváci například také uvidí, jak se v dávných dobách veřejně trestalo na pranýři.

Závěrem programu se všichni zúčastnění přesunou na nádvoří Vlašského dvora, kde se odehraje poslední scénka a sobotní zahajovací den turistické sezóny zde skončí.

www.kutnahora.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená