Znovínský košt vín

Datum konání: 13.3.2009 - 14.3.2009, Znojmo

Znovínský košt vín se bude konat 13. 3. 2009 od 16.00 do 21.00 hod. a 14. 3 od 14.00 do 21.00 hod. ve štukových sálech Louckého kláštera ve Znojmě. Oba podvečery zpříjemní cimbálová muzika. Vstup na ochutnávku zdarma. Podle katalogu si můžete sami vybrat a ochutnat tradičním systémem placených bločků některý z více než 100 vzorků vín. Otevřená bude také prodejna vín, kde si případně můžete zakoupit i celé lahve všech ochutnávaných vzorků.

Ti, kteří se prokáží průkazkou Společnosti přátel dobrých vín obdrží 10 bločků na ochutnávku vín zdarma.

Český kapr a znovínské víno: Poprvé se ve Znojmě na Znovínském koštu vín představí „Kuchařské čarování Petra Stupky s Třeboňským kaprem“.

www.znovin.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená