Drsné hory

Datum konání: 27.2.2009 - 8.3.2009
Kde: na pomezí Rychlebských hor a Králického Sněžníku

Zimní zážitková prázdninovka Drsné hory je dnes již tradiční akcí Velkého Vozu. Těšit se můžete na nabitý zimní program, který Ti nedá ani na chvíli vydechnout (čas na nadechnutí občas bude). Nabízíme v něm prostor pro tvoření a improvizaci, hudbu a svíčky, nevšední dobrodružství, konfrontaci s drsnou přírodou a realitou zimních hor, spoustu pohybu a pobytu v přírodě, netradiční poznání a další neobvyklé činnosti.

Nezanedbatelnou část všech venkovních aktivit věnujeme pohybu na běžkách, které jsou nutným vybavením každého účastníka. Nemáš-li proto vlastní běžky, půjči si je od kamaráda a natrénuj alespoň základní pohyby. Součástí týdne bude rovněž přespání venku ve stanech na sněhu, proto si prosím sežeň kvalitní spacák, nebo alespoň dva tenčí.

Spát budeme v chatě bez elektřiny a vody, zato bude v okolí spousta sněhu. Pro vodu budeme chodit do studánky (pokud bude zamrzlá, vysekáme díru v ledu), topit a vařit na kamnech.

Program povede tým instruktorů, který má zkušenosti se všemi aktivitami, s nimiž se Drsných horách setkáte - běžkování, pohyb a sport, strategické či psychologické hry, tvoření, diskuze, překonávání překážek, apod. Skladba programu není jednostranně zaměřená, snažíme se o vyváženost aktivit fyzických, psychických, tvůrčích, s mírným zvýhodněním venkovních aktivit a pohybu na běžkách.

www.velkyvuz.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená