XVI. ŽIŽKOVSKÝ MASOPUST 2009

Datum konání: 21.2.2009 - 24.2.2009

Ve dnech 21. – 24. února 2009 se uskuteční již XVI. ročník Žižkovského masopustu. Program bude celý laděn do folklorních tradic a jeho cílem bude právě tyto tradice připomenout prostřednictvím souboru MASOPUST – STUDNICE – tedy souboru, který byl pro tradiční folklorní podobu masopustu vyhledán organizací UNESCO a nyní již jen čeká na zápis do knihy „Kulturního dědictví UNESCO“.

sobota 21.2.2009

PALÁC AKROPOLIS
14:00 – 16:00
JK -MAŠKARNÍ ODPOLEDNE PRO DĚTI
masky - hudba - divadlo – pohádky – soutěže
Petr Stolař + Divadlo v Pytli
vstup zdarma
19:30
MAŠKARNÍ REJ
JK – Beatles Revival & Rolling Stones Revival
22:00
bohatá masopustní tombola a diskotéka
vstup s maskou zdarma – bez masky 100,- / jitrnice a pivo pro návštěvníky zdarma

neděle 22.2.2009

U VYSTŘELENÝHO OKA
12:00
MASOPUSTNÍ HODY
ŽIŽKOVANKA

AERO
14:00
DĚTSKÉ MASOPUSTNÍ ODPOLEDNE
Pásmo filmů pro děti – hry – soutěže – výroba karnevalových masek pod vedením zkušených lektorů

úterý 24.2.2009

MASOPUSTNÍ PRŮVOD od 16 hodin z nám. J. z Poděbrad V průvodu: koňský povoz / masopustní kapela / masky (velké masky) / chůdaři / „Masopust“ Svolávání občanů a masek / Žižkovanka / Vysočánek / Masopust – Studnice (masopustní folklórní soubor ze Studnice u Hlinska) Dále: Laubova – Blodkova- Škroupovo nám. – Pospíšilova, zastavení u žižkovské věže, Fibichova – Kubelíkova – Táboritská - Lupáčova – Rokycanova – Havlíčkovo nám.- zastavení u radnice - Lupáčova - Ondříčkova -zastavení na Žižkově náměstí -Ondříčkova - Milešovská – Lucemburská a zpět na nám. J. z Poděbrad Vysočánek / Masopust – Studnice (masopustní folklórní soubor ze Studnice u Hlinska) - ohňová show (skupina Palitchi) s dalším programem – slavnostní zakončení ve 20,30 hod.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená