2. kolo fotosoutěže

Naše fotosoutěž neplánovaně vstoupila do druhého kola. Vzhledem k neočekávaně vysokému počtu zaslaných fotografií a také vzhledem k tomu, že jsme chtěli všem fotografům dát stejnou šanci na výhru, pokračuje fotosoutěž druhým kolem. V tomto kole již není možné zasílat další fotografie, probíhá jen hodnocení vybraných fotografií. Pomocí hodnocení návštěvníků z prvního kola a dalším redakčním výběrem se do druhého kola dostalo 104 fotografií. Ty budou návštěvníci hodnotit do 22. 2. 2009 a definitivní výherci budou vybráni až po tomto druhém kole dne 23. 2. 2009.

Fotografie, které již v prvním kole soutěžící přiřadili ke konkrétním místům na Výletníku a které budou splňovat technické parametry, budou zobrazeny ve fotogalerii výletníka.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená