Red Bull Crashed Ice 2009 Praha

Datum konání: 7.2.2009

Red Bull Crashed Ice na Vyšehradě v Praze 7. února 2009 od 17 hodin. www.redbullcrashedice.cz/

Hlavní město bude podruhé hostit extrémní kombinaci bruslení a sjezdu. Zažijte neuvěřitelnou podívanou na jezdce řítící se rychlostí až 70 km/h ledovým korytem plným zatáček, skoků a podjezdů.

Předprodej lístků na www.ticketstream.cz.

Vyšehrad čeká ojedinělý závod kombinující bruslení a sjezd
Red Bull Crashed Ice si jako nový druh adrenalinového sportu získává stále další a další příznivce. Jde o unikátní kombinaci bruslení a fourcrossu, kdy se na akci nečeká a napětí mezi soutěžícími je patrné od startovního výstřelu až po protnutí cílové pásky.

Ice cross downhill - česky „sjezd na bruslích v ledovém korytu“. Neuvěřitelná podívaná na jezdce řítící se rychlostí téměř 70 km/hodinu ledovým korytem plným zatáček, skoků a podjezdů. Pro amatéry křižující na svých bruslích rybník za chalupou nepředstavitelný úkol - dostat se do cíle bez zranění. Pro sportovce, kteří milují zimu a na bruslích tráví alespoň několik hodin týdně však naprosto dokonalý „odvaz“. Atmosféru dokresluje divácká kulisa i fakt, že se startuje až za umělého osvětlení. Nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená