Snow Space 2009 – přijďte se s námi pobavit na lyže!

Datum konání: 10.1.2009 - 21.3.2009 Lyžujete rádi? Pak neváhejte. Akce Snow Space 09, kterou pro Vás opět připravila Poštovní spořitelna na letošní zimní sezónu a kterou pořádá v našich nejznámějších horských střediscích je opět tady. Zájemcům nabídne řadu soutěží, servis lyží nebo například úschovnu zavazadel. Držitelé Maxkaret navíc obdrží jednodenní jízdenky na lyžařské vleky zdarma.

Snow Space 09 probíhá v lyžařských střediscích našich regionů. V každém z nich je připraven Space stan, kde čeká na návštěvníky profesionálně moderovaná rockotéka, napínavé sportovní soutěže o pěkné ceny, svařené víno, permanentky na vleky. Vašim lyžím a snowboardům se dostane profesionální péče, na Vaše chuťové buňky čeká ochutnávka koktejlů a profesionální barmanská show. O Vás, naše návštěvníky, se budou starat naše milé hostesky.

Přijeďte si zasoutěžit a využít všech výhod, které Vám Poštovní spořitelna nabízí při lyžování ve Vašem oblíbeném horském středisku.

„Hravější lyžaři si s námi mohou zasoutěžit a využít všech výhod, které Vám Poštovní spořitelna nabízí při lyžování ve Vašem oblíbeném horském středisku,““ láká lyžaře Denisa Salátková, tisková mluvčí PS.

Program:
- Na Space lyžování mohou zájemci vyrazit například do Pece pod Sněžkou. S otevřením střediska je na místě uvítá moderátor. Zároveň bude zahájeno vydávání permanentek, poukázek na servis, provoz úschovny a k dispozici bude svařené víno, drobné dárky, návštěvníci budou moci sledovat program na LCD obrazovce. Registrovat se budou moci první zájemci o soutěž a rovněž držitelé Maxkaret, kteří obdrží denní jízdenky zdarma.

- V 10,30 bude zahájeno soutěžení s opakováním vždy po hodině, takže poslední proběhne v 15,00. Organizováno bude celkem denně minimálně 5 soutěží, rozhodující bude zájem veřejnosti. Běžně organizujeme mimo tento rámec speciální soutěže pro sportovní týmy nebo lyžařské zájezdy, které se ke stanu dostaví.

- Po soutěži proběhne barmanská show. Barman si show nejprve sám uvede a poté na hudbu předvede své vystoupení. To je komentováno moderátorem dne. Míchány budou nealkoholické i alkoholické drinky v dostatečném počtu – (na jednu soutěž vždy minimálně 10) tak aby mohli být příjemci drinku i nezletilí nebo řidiči.

- Vítěz soutěže oslaví se soupeři výhru na baru a hostesky předají vítězi cenu.

- V průběhu dne budou pro zájemce pořádány propagační jízdy na sněžném skútru.

- Ukončení dne zároveň s ukončením provozu střediska, zpravidla v 16,00, na konci února a v březnu bývá provoz ukončen v 16,30-17,00.

„Poštovní spořitelna zpestřuje klientům zimní období již několik sezón. Za poslední dva roky jsme objeli více než patnáct českých a moravských lyžařských středisek,“ dodává Denisa Salátková z PS.

Space zastřešuje pomocí internetu všechny aktivity Poštovní spořitelny směřované na teenagery. Internetový server www.i-space.cz funguje jako prostor pro mladé lidi, kteří zde najdou, co je zajímá a baví. Mimo jiné například informace o všech sportovních akcích, které PS pořádá a podporuje.

Program Snow Space 09:
10.1.09 - Severák v Jizerských
17.1. 09 - Bublava v Krušných horách
24.1.09 - Špindlerův Mlýn
31.1.09 - Pec pod Sněžkou
7.2.09 - Špičák na Šumavě
14.2.09 - Vítkovice v Krkonoších
21.2.09 - Bílá v Beskydách
28.2.09 - Říčky v Orlických horách
7.3. 09 - Červenohorské sedlo
21.3.09 – Praděd Jeseníky

www.i-space.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená