4×4 Český pohár ve freestyle snowboardingu 2009

Datum konání: 30.- 31.1.2009, Skiareál Lipno - Lipno nad Vltavou

Asociace českého snowboardingu Vás zve na šestý ročník série závodů pod názvem "4x4 Český pohár ve freestyle snowboardingu". Na programu série jsou celkem 4 závody. Změnou v tomto ročníku bude menší počet závodů, avšak závody budou koncipovány s předcházejícím celodením tréninkem a možností registrace na místě. V samotném závodě zbyde na vše více času, a tak jezdci budou mít v samotném závodě více jízd a možnost si více užít samotného ježdění. V závodech odpadne zbytečný stres s raní registrací a přípravou do závodu, jelikož jezdci budou mít vše zajištěné z předešlého dne. Samozřejmě i nadále zachováváme systém 4x4 tedy 4x warm up - training day a 4x competition day - závodní den. Tento systém sice ubírá na kvantitě, ale jednoznačně přídává na kvalitě celé události. Závody se pojedou v těchto resortech ČR: Krušné hory (Neklid), Jizerské hory (Rejdice), Šumava (Lipno n. Vltavou-Skiareál Lipno) a dvoudenní finále Krkonoše (Špindlerův Mlýn) Celá série závodů 4x4 je i tento rok přihlášena pod oficiální kalendář akcí TTR. V rámci série si můžou účastníci užít závodní atmosféry v disciplíně slopestyle a halfpipe.

V této sekci se budete moci seznámit s přesnými propozicemi, nahlédnout do výsledkového servisu a nebo si přečíst report ze závodu.

Termínová listina 2008/2009

4x4 Skiareál Lipno - Lipno nad Vltavou
30.1. Warm up, volný trénink, registrace
31.1. 4x4 National TTR*, Slope Style

4x4 Rejdice - Rejdice
6.2. Warm up, volný trénink, registrace
7.2. 4x4 National TTR*, Slope Style

4x4 Neklid - Boži Dar
13.2. Warm up, volný trénink, registrace
14.2. 4x4 National TTR*, Slope Style

4x4 Finals-Špindlerův Mlýn
27.2. Warm up, volný trénink, registrace
28.2. 4x4 Finals TTR**, Slope style
1.3. 4x4 Finals TTR**, Half pipe

Martin Cernik Snow Jam - Vítěz série 4x4 start mezi 10 nejlepších
18.3. Registration open
19.3. Warm up - Training day
20.3. Event day TTR***, Slope style
21.3. Event day TTR***, Slope style

www.snowboarding.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená