AUTOSLIDE 2009

Datum konání: 10.1.2009, areál Zlaté přilby v Pardubicích

Velká motoristická událost AUTOSLIDE 2009 se blíží mílovými kroky a tak se seznámíme s některými vynikajícími jezdci, které můžeme v lednu v Pardubicích vidět. K velkým hráčům v boji o věnce na Autoslide-u budou bezpochyby patřit i jezdci rallye.

Mezi těmito jiskří mladá hvězda Martin Semerád. Tento teprve osmnáctiletý pilot vyhrál evropské kolo projektu Pirelli Stars Drivers - shoot out a vybojoval si tak účast na šesti podnicích mistrovství světa. „Když zaznělo, že zvítězilo Finsko a Česká republika, nemohl jsem tomu uvěřit. Bylo to naprosto nečekané a zapůsobilo to jako šok. Ještě po první části soutěže na šotolinovém povrchu jsem si docela věřil a doufal, že bychom mohli uspět, ale pak jsem na asfaltové části udělal několik chyb a přestal doufat v úspěch. Je to jako sen," uvedl Semerád v tiskové zprávě. Společně se Semerádem v projektu uspěl Fin Jarkko Nikara. Oba by se v příštím roce měli představit v soutěžích MS v Portugalsku, Itálii, Řecku, Finsku, Španělsku a Velké Británii.

Autoslide si nenechá ujít ani šestinásobný domácí šampión Václav Pech junior. Absolvent střední průmyslové školy technické již několik let vodí výkonné a špičkově připravené závodní stroje po tratích u nás i na Slovensku. Se žlutomodrým fordem focus wrc „Ašín“ vybojoval třetí místo v mistrovství Evropy v roce 2003.
Výborný jezdec, velký showman a velký favorit to je Igor Drotár. V Pardubicích by se měl představit v pro něj netypickém voze Škoda Fabia. Na rally totiž tento Slovák sedlá nádhernou Škodu Octavia specifikace WRC.

Vedle velkých jmen českého a slovenského motosportu se objeví skvělý finský závodník Jani Paasonen. Vyzbrojen technikou v podobě Škody Fabia ve válečných barvách týmu Mediasport.cz. bude Paasonen bojovat o příčky nejvyšší. Fin, který se může pochlubit cennými zkušenostmi s vozy specifikace WRC a skvělým 6. místem z finské rally. To je Jani Paasonen.
Opravdoví mistři volantu, všudypřítomný adrenalin, krásné ženy, rychlá auta a neopakovatelná atmosféra. To je akce AUTOSLIDE 2009. Navštiv 10. ledna 2009 areál Zlaté přilby v Pardubicích a oslav s námi první motoristický svátek v novém roce. Pro předprodej vstupenek mrkni na stránky www.ticketportal.cz nebo na www.ticketstram.cz. Můžeš také sledovat vývoj na našich stránkách www.autoslide.cz. Již brzy si budeš moci přečíst napr. EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S VÁCLAVEM PECHEM.

www.autoslide.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená