ZOO Praha - Měsíc vzhůru nohama

- Večerní procházky po zoo - Přijďte se podívat, co dělají zvířata, když se zavřou brány zoo. - Každý pátek a sobotu v 17.30, 18.00 a 18.30. Je nutné se předem objednat na tel. čísle 296 112 230 nebo na pr@zoopraha.cz. Prohlídka trvá 2 hodiny, nelze se od skupiny odpojit v jejím průběhu.

- Cestovatelské přednášky - Přednáškový cyklus každý čtvrtek od 18 hodin ve vzdělávacím centru. Vstupné 20,-. Na přednášky není nutné se předem objednávat. Více informací naleznete zde.

- Komentovaná setkání se zvířaty - Každou sobotu a neděli, vždy za hezkého počasí, se na mnoha místech v areálu zoo můžete dozvědět na komentovaných setkáních zajímavosti ze života našich zvířat.

Tří králové Přidejte se k putování tří králů po zoo! úterý 6. 1.

Den kakadu Vyzkoušejte australské léto uprostřed české zimy. sobota 24. 1.

www.zoopraha.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená