Zimní prohlídky hradu Kašperk

HRAD OTEVŘEN 28. 12. 2008 - 1. 1. 2009 DENNĚ OD 10 DO 16 30, POSLEDNÍ PROHLÍDKA ZAČÍNÁ V 15.30 , INTERVAL MEZI PROHLÍDKAMI CCA 30 MIN. PROHLÍDKA HRADU ZAVEDE DO PROSTOR PURKRABSTVÍ, PALÁCE A ZÁPADNÍ VĚŽE, VÝKLAD ZAMĚŘEN PŘEDEVŠÍM NA DĚJINY HRADU KAŠPERK A ČESKÝCH ZEMÍ ZA VLÁDY JIŘÍHO Z PODĚBRAD (OBDOBÍ KOLEM POLOVINY 15. STOLETÍ).

DOPROVODNÝ PROGRAM: POŽEHNANÉ VÁNOCE, SLÁVA KRÁLI JIŘÍMU. ÚČINKUJE SKUPINA ROMANTIKA A HRADNÍ ZVÍŘÁTKA (OVEČKA A KOČIČKA). VESELÉ NAHLÉDNUTÍ DO DOMÁCNOSTI JEDNÉ RODINKY V OBDOBÍ VÁNOC ZA VLÁDY ČESKÉHO KRÁLE JIŘÍHO Z PODĚBRAD. ZAČÁTKY PŘEDSTAVENÍ DENNĚ VŽDY V 11,13 A 15 HOD. V PŘÍZEMÍ PURKRABSTVÍ. VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ SE PRODÁVAJÍ V POKLADNĚ HRADU KAŠPERK.

TEPLÉ OBČERSTVENÍ: V HRADNÍM OBČERSTVENÍ MOŽNO ZAKOUPIT TEPLOU MEDOVINU, PUNČ, KÁVU, SVAŘENÉ VÍNO, ČAJ, HORKOU ČOKOLÁDU, GROG, PÁREK V ROHLÍKU A K TOMU NĚJAKÉ CUKROVINKY.

PRO VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY JE PŘIPRAVENA VYTÁPĚNÁ MÍSTNOST V 1. PATŘE BÝVALÉ ZÁPADNÍ BAŠTY.

hradkasperk.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená