VÁNOCE FLORA 2008

Datum konání: 13.12.2008 - 21.12.2008, Výstaviště Flora Olomouc

Vánočním nákupům bude od 13. až do 21. prosince patřit olomoucké výstaviště Flora. Na prodejních trzích VANOCE FLORA 2008 se pestrou nabídkou od vánočních ozdob, cukrovinek, hraček, knih, galanterie, drogistického zboží až po sportovní potřeby, obuv a konfekci se představí prodejci z celé ČR. Ani letos nebudou chybět vánoční stromky z olomouckých městských lesů a kapři, které budou od pátku 19. do úterý 23. prosince nabízet zájemcům rybáři ze Šumvaldu.

Kromě toho, že letošní trhy poskytnou návštěvníkům skvělou příležitost pořídit vše, co je pro sváteční pohodu nezbytné pod jednou střechou, nabídnou VÁNOCE FLORA i příjemnou vánoční atmosféru a doprovodný program se spoustou zajímavostí a zábavy pro malé i velké návštěvníky – od pohádek, vánočního setkání s čertem i Mikulášem, vystoupení šermířů, denních ukázek lidových řemesel, malování baněk, zdobení perníků až po živý dětský betlém. Dospělí se už nyní mohou těšit na specialitu vánoc na výstavišti Flora – pravé hanácké zabijačkové hody!

Brány Výstaviště Flora Olomouc budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin, poslední den trhů do 17 hodin.

Doprovodný programu vánočních trhů na Floře:
Pravé hanácké zabijačkové hody (sobota 13.12. – od 9.00 hod.)
Pohádka o princi Bajajovi (neděle 14.12. – ve 13 hod.)
Mikulášská besídka (neděle 14. 12. – 14.30 hod.)
Živý betlém (středa 17. 12. – 10.00 hod.)
Šermířské vystoupení skupiny historického šermu Adorea (neděle 21. 12. v 10.30 hod.)
Malování vánočních baněk
Zdobení staročeského perníku
Lidová řemesla
Prodej vánočních stromků
Prodej kaprů (19. - 23. 12.)
www.flora-ol.cz/

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená