Vánoční víkend tradičních řemesel v Brně

Datum konání: 5.12.2008 - 7.12.2008, Technické muzeum v Brně

Ve dnech 5.-7. 12. 2008 proběhne v Technickém muzeu v Brně úspěšně již počtvrté Vánoční víkend tradičních řemesel. Základem celé akce je jarmark tradičních řemesel, na němž se představí okolo dvaceti řemeslníků.

Na stáncích budou nabízet k prodeji hotové výrobky a zároveň ukáží některé výrobní postupy. Také se zde představí Centrum volného času Linka ze Starého Lískovce, kde se vyučují tradiční řemesla. Jarmark bude nainstalován v expozičních prostorách muzea a v pátek jej navštíví po 16 hodině i Mikuláš s andělem a čerty a všem dětem roznese malé dárky.

Součástí Víkendu tradičních řemesel budou lektorské kursy pro veřejnost. Zájemci se budou moci naučit základy vybraných řemesel od odborníků, kteří se těmto technikám věnují profesionálně. Kursy se budou odehrávat ve 4. patře ve Výtvarně technické dílně. Případní zájemci o lektorské kursy se mohou objednat u paní Mgr. Drahomíry Přikrylové, tel. 541 421 418, 724 756 550 nebo prikrylova@technicalmuseum.cz.

www.technicalmuseum.cz/

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená