PROMENÁDA ČERVENÝCH VÍN 2008

Datum konání: 28.11.2008 - 29.11.2008, Velké Pavlovice

Dlouho očekávaným vrcholem celoročních počinů vinařského charakteru je ve Velkých Pavlovicích Promenáda červených vín

Letos již V. ročník mezinárodní soutěžní přehlídky červených vín, jež jsou pro tuto oblast více než specifická. Přehlídka se uskuteční v pátek a sobotu 28. a 29. listopadu 2008 v místní sokolovně, po oba dva dny vždy od 14.00 do 21.00 hod. K pohodě a dobré náladě přispěje také neodmyslitelná cimbálová muzika.

Vstupné – 300,- Kč
(do vstupného je zahrnuto degustační sklo a katalog)

Pěstování a výroba červeného vína má v našem městě a jeho okolí historicky podloženou tradici. Přijďte se i letos přesvědčit, zda šampiona Promenády znovu obhájí víno z Velkopavlovicka. Červené vzorky z domácí produkce i zahraničních vystavovatelů máte možnost opět degustovat po dva dny.

www.velke-pavlovice.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená