Vánoční jarmark v Kroměříži

Datum konání: 27.11.2008, Kroměříž Advent v Kroměříži přivítá lidový jarmark a Michal Nesvadba Tradiční předvánoční veselení spojené se slavnostním rozsvícením vánočního stromu připravila na čtvrtek 27. listopadu kroměřížská radnice. Celodenní program nazvaný Než se rozsvítí vánoční strom se uskuteční na Velkém náměstí a jak už je v Kroměříži zvykem, bude patřit především dětem.

Už v ranních hodinách, konkrétně v osm hodin, začne na náměstí Vánoční jarmark lidových řemesel, který lidem nabídne nejrůznější zboží po léta spojované s vánočními svátky, jako jsou například perníky, medové pečivo, věnce, svíčky, vánoční ozdoby, malované sklo, drobná keramika, výrobky ze dřeva, vánoční punč atd. V 16 hodin zavítá do Kroměříže Mikuláš. Na pódiu v centru města se setká s dětmi a sladkostmi odmění ty, které na náměstí přijdou v maskách Mikulášů, čertů a andělů. Deset minut před 17. hodinou přejde zábava do vážnější a slavnostnější polohy. Na programu totiž bude projev starosty města Kroměříže a slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Celý den zakončí po 17. hodině Michal Nesvadba s vánočním pořadem plným her a překvapení.

www.mesto-kromeriz.cz

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená