Vánoční trhy na Kuksu

Datum konání:22.-23. 11. 2008, Kuks - hospital

Vánoční trhy v Kuksu: ve dnech 22.-23. 11. 2008 se na objektu Hospitalu Kuks konají tradiční Vánoční trhy. Připraven je také doprovodný program: prohlídka České farmaceutického muzea a Hospitalu Kuks, varhanní koncert.

Akci organizuje: České farmaceutické muzeum v Kuksu, středisko Univerzity Karlovy Farmaceutické fakulty v H. Králové, kontakt: 49 5067 580, www.ceska-apatyka.cz Budete moci nakoupit vánoční dárky od českých řemeslníků (dřevěné hračky, ozdoby ze šustí, adventní věnce, svíčky, svícny, zvonky, keramiku, proutěné předměty, originální šperky, kožené výrobky, ubrusy, perníčky a jiné drobné dárky) a shlédnout ukázky některých tradičních řemesel.

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená