Spolupráce zemí V4 v cestovním ruchu v roce 2010

Náměstci ministrů zodpovědných za cestovní ruch zemí Visegrádské čtyřky (V4) podepsali v Budapešti dne 18. února 2010 protokol o spolupráci v oblasti cestovního ruchu. Součástí dokumentu je marketingový plán aktivit zemí V4 na rok 2010, který na setkání v Budapešti připravila marketingová skupina složená ze zástupců národních turistických organizací České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska.
 
Spolupráce zemí V4 v oblasti cestovního ruchu se v roce 2010 bude soustředit na Ruskou federaci, USA, Japonsko, Čínu a nově na Indii a Brazílii.

Nejvíce aktivit se uskuteční v Ruské federaci, kde je naplánovaný workshop, který proběhne v dubnu v Jekatěrinburgu, roadshow zaměřená na touropetátory, inzerce v ruském tisku o lázeňství zemí V4, informační cesta pro ruské touroperátory a e-learningový program pro ruské touropetátory.

V USA pokračuje výukový program (e-learning) pro americké touroperátory, dále proběhne roadshow ve 3 městech na západním pobřeží a informační cesta pro americké touroperátory do zemí V4.

Prezentace v asijských zemích se bude skládat z workshopu a prezentace zaměřené na hudbu, přičemž obě tyto akce se uskuteční v Tokiu, již po několikáté se seskupení zemí V4 zúčastní veletrhu COTTM v Pekingu a veletrhu ITB Asia v Singapuru. Nově se v rámci spolupráce zemí V4 budeme orientovat na indický trh, kde v dubnu proběhne roadshow v 5 městech, na podzim bude připravena informační cesta pro indické touroperátory po zemích V4.

Dalším novým trhem pro spolupráci zemí V4 bude Brazílie, kde na podzim proběhne prezentace zemí V4 v Sao Paulu.

V roce 2010 je naplánovaná přeměna webových stránek www.europen-quartet.com.

Zdroj: Czechtourism

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená