Festival historických bojovníků v Táboře

1.11.2008 - areál Housova mlýna, Tábor

Gladiátoři, barbaři, rytíři, mušketýři, knechti, kavalíři, husaři, ohňová show a jiná překvapení na Housově mlýně.

Uplynulo mnoho vody od dob, kdy šerm přestal být bojem na život a na smrt a stal se něčím víc... noblesní zábavou vyšších vrstev, pouličním uměním a v neposlední řadě populárním sportovním odvětvím. Mnohým z nás, kteří se mu po léta s nadšením věnujeme, ale stále chybí dostatek možností porovnat se s ostatními kolegy a získat inspiraci pro další růst.

Po sedmé vás proto zveme na Fesitval Historických Bojovníků - přehlídku toho nejlepšího z evropských historických bojových umění a scénického boje v Čechách. Autoři a aktéři, kteří našli našli dostatek odvahy porovnat se s ostatními na vždy trochu kontraverzním táborském hřišti, se chystají vydat ze sebe to nejlepší a získat si přízeň odborné i laické divácké poroty. Nenechte je v tom samotné!

Festival proběhne 1. listopadu na Housově Mlýně v Táboře, pod záštitou agentury A.R.G.O., Sdružení Housův mlýn, školy evropských historických bojových umění Magisterium a za podpory města Tábor.

WWW.FESTIVALBOJOVNIKU.CZ

Vložte komentář

Spolupracujeme:

webové stránky, Víkendové pobyty pro dva, Elektroworld, Thajsko cestování, Levné ubytování, Dovolená v Bulharsku, Dovolená v Itáli, Přehled ubytování v Chorvatsku, Egypt dovolená, Info o dovolené v Řecku, pronajmi si Chatu Martin, Dubai last minute, Kuba last minute, Thajsko last minute, Paintball a rafting, Warez Forum, Garida - cestovatelský magazín , Ubytovanie na Slovensku, Chorvatsko ubytování apartmány, Dovolená